Forsendelse og retur

Forsendelse og retur

Emballage

Tænker du over hvordan dine varer bliver pakket og hvilke materialer der bliver brugt når du bestiller fra en webshop? Og betyder det noget for dig at den virksomhed du handler hos, har gjort sig nogle tanker omkring det?

Jeg har virkelig gjort mig mange tanker omkring den del af min virksomhed. Jeg ville gerne finde en løsning der var skånsom for miljøet, men samtidig også gav mig mulighed for at sende mine produkter med kærlighed.

Efter lang tids research fandt jeg frem til nogle produkter som jeg synes passende til mine ønsker.

Jeg har valgt at pakke mine produkter ind i silkepapir der, er fremstillet af 100% genbrugspapir. Det er produceret i Tyskland og er indfarvet med en mørkebrun, vandbaseret farve. Overfladen er lidt ru og ujævn, men jeg synes det er en del af charmen.

Jeg har valgt at lave klistermærker med mit logo på, fordi jeg synes det giver det ekstra element af kærlighed som jeg gerne vil have. Mine klistermærker er lavet af en anden lille iværksætter. Hun fremstiller dem af 100% genbrugspapir og bagsiden er lavet af et kompostbart materiale. Hun donerer en del af sit overskud til at plante træer, hvilket jeg synes er en virkelig fin ide!

Kuverterne som jeg burger til at sende mine produkter i, er fremstillet af bæredygtigt kvikgræs. Kvikgræs er hurtigt voksende og ressourcebesparende og så synes jeg strukturen i overfladen er virkelig flot! På indersiden er der anvendt genbrugsplast.

Der er heldigvis kommet en del fokus på miljøvenlige alternativer når man skal pakke og sende varer. Det synes jeg er virkelig fedt. Det gør det nemmere at være miljøvenlig hele vejen igennem.

 

Forsendelse:

Jeg sender mine pakker med PostNord og de vil blive leveret indenfor 4-5 hverdage. Jeg laver, i det omfang det er muligt, mine varer når jeg modtager en bestilling. Det gør jeg fordi jeg synes det giver mening ikke at lave et stort lager men en masse varer som jeg måske ikke får solgt. Og som jeg derfor vil kunne bruge til andre projekter. 

Retur:

Varer tages retur inden for 14 dage, hvis de er uden skader og fremstår som ved modtagelsen. Fragten betaler man selv. Hvis du ønsker at returnere en vare skal du henvende dig til: info@fjell.dk og vedhæfte kvitteringen for dit køb.

 

Reklamation:

Eftersom at jeg ikke har mulighed for at testprøve alle produkter, da det laves af genbrugsmaterialer, så kan jeg heller ikke præcisere holdbarheden. Jeg anbefaler derfor, at man passer på sin ordre, og at man generelt passer på med spidse genstande, og undgår for tunge genstande.

Men jeg bestræber mig på, at der ved en mulig reklamation anbefales en reparation af produktet.

Klag til følgende mail: info@fjell.dk